Anmeldelser

30/9 2016

Vi har netop holdt vores bryllup på Hyrup Kro. Det var et totalarrangement, hvor det dygtige personale på kroen stod for alle detaljer. Vi var ovenud tilfredse med hvad Hyrup Kro leverede, maden og servicen var i top, og de formåede at skabe de bedst tænkelige rammer for vores store dag. Vi kan kun anbefale at holde jeres fest på Hyrup Kro!

Skrevet af Mads Breko Agerschou

18/6 2016

Vi har gentagne gange fået leveret mad ud af huset fra Hyrup Kro. Hver eneste gang har maden været til perfektion! Specielt grill-menuen er altid et hit bland unge såvel som ældre familiemedlemmer. Maden er smagfuld, mængden er perfekt og salaten altid spændende.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

Skrevet af Marianne Provstgaard Bruhn

10/6 2016

Vi fik mad bragt ud fra Hyrup kro til vores personalefest. Maden var super lækker og der var rigeligt til en yderst rimelig pris. Nem bestilling og sød og venlig betjening. Vi sender vores bedste anbefalinger herfra.

Skrevet af Tanja Hoe Naldal

9/6 2016

I lørdags holdt jeg min 50 års fødselsdag . Maden fik vi fra Hyrup Kro. Vi havde valgt Hyrup kro buffet, dog med hjemmelavet islagkage til dessert. 
På grund af det varme vejr valgte Susanne at komme med forretten, så den kunne stilles direkte på tag selv bordet, hvorefter hun kørte tilbage til Hyrup Kro for at hente næste ret. 
Maden var perfekt, lavet af et super dygtigt og professionelt køkken personale og servicen fra Susanne, findes der næsten ikke ord nok til at rose. 
Alt gik op i en højre enhed. Alt var perfekt og maden var helt i top. 
Så hvis I står og skal holde fest, så få maden fra Hyrup Kro, det fortryder I ikke

Skrevet af Helle Larsen

23/4 2016

Hyrup Kro kan helt klart anbefales 
Vi takker for en kanon dag - lørdag den 23/4 2016 - hvor vi holdt konfirmation. Super lækkert mad og super effektiv servering og service i det hele taget. En stor tak til Susanne og hendes professionelle personale

Skrevet af Heidi Dyhre

1/1 2016

Så lækker en nytårsmenu. Tak for rigtig god mad. Som var en nytårsaften værdig.

Skrevet af Charlotte Frydendall Jespersen

Please reload

Copyright © 2015

Hyrup Kro   I   Lysegårdsvej 2   I   7140 Stouby   I   Tlf. 75 89 74 44   I   Email: mail@hyrupkro.dk