Drikkevarer

Rødvin

Argaray Tinto,Navarra

Det vælter op af glasset med friske sødmefulde bær. Blåbær, blomme og brombær. Smagen er delikat og sødmefuld med fint syrligt bid i enden. En helt og aldeles fremragende vin.

½ fl. 89,-                      
                                       

1/1 fl. 169,-

Val de Jimena Crianza Rioja, Spanien

Val de Jimena Crianza har det klassiske spanske krydderi i både duft og smag, vinen har en god fyldig smag efter 12 mdr. på egetræ..

1/1 fl. 189,-

Aldridge Shiraz/Merlot, South Eastern Australia

Tæt rubinrød farve. I næsen mødes man af en varm og imødekommende blomme/solbær-sødme. I munden fortsætter frugtsødmen og suppleres med fint krydderi, der går i retning af sød tobak og chokolade. 

1/1 fl. 199,-

Valpolicella Classico Monte del Fra, Veneto

Valpolicella er produceret på druerne Corvina, Rondinella og Molinara, vinen har en god fyldig smag, efter 12 mdr. på store egetræsfade.

½ fl. 119,-

1/1 fl. 219,-

Maris Syrah Comte Cathare, Minervois

Maris Syrah fra Comte Cathare er en behagelig,  krydret vin, den er lagret 12 måneder på egetræ, hvilket gør den til den perfekte vin til retter med oksekød. Vinen er økologisk.

1/1 fl. 239,-

La Flor,Malbec Pulenta Estate, Argentina

En fyldig og frugtrig vin, med en duft af mørke bær og et strejf af peber. I smagen besidder vinen god frugtsødme der rundes af i en god lang eftersmag med lidt engelsk lakrids. En vin til de kraftigere retter..

1/1 fl. 239,-

Valpolicella Classico Superiore Ripasso, Monte del Fra, Veneto

Denne vin er produceret på druerne Corvina, Rondinella og Molinara. Ripassoen har masser af frugt sødme, dybe frugt nuancer og en lang dyb eftersmag.

½ fl. 169,-

1/1 fl. 299,-

Bourgogne Rouge„ Cuvèe Margot”Olivier Leflaive

Bourgogne Rouge med en frugtrig næse kombineret med en smule peber. I smagen finder man en god vedholdende frugtfylde.

½ fl. 169,-                      

1/1 fl. 299,-

Chateau Carbonneau, Sainte Foy Bordeaux

Vinen dufter ungdommelligt af blomme, blåbær og hvid chokolade. Smager af blåbær, hidsende rabarber og har et klassisk bordeaux-agtigt bid i eftersmagen.

1/1 fl. 359,-

Côtes Du Rhône Villages, Chevallon

Denne Côtes du Rhône består af deklassiferet Châteauneuf-du-pape. Den er lavet på 70%  Syrah og resten Grenache og Carignan. Den har en utrolig dejlig og behagelig frugt.

1/1 fl. 259,-

Amarone della Valpolicella Monte del Fra, Veneto

Amarone er lavet på tørrede Corvina, Rondinella og Molinara druer, vinen har en kæmpe fyldig smag med masser af frugt sødme, den har lagret 32 måneder på barriques.

1/1 fl. 680,-

Argaray Rosado, Navarra

Vinen dufter af friske røde bær og let krydderi. Smagen er delikat og sødmefuld, med fint syrligt bid. Vinen kan drikkes uden tilbehør, men også ledsage salater, fiske- eller kyllinge-retter.

1/1 fl. 169,-

Please reload

Diverse

 

Sodavand 
Øl 
Special øl
Cognac/likør/whisky 
Sommersby 
Kaffe/the 
Irish Coffee 

Andre drinks serveres ved forudgående bestilling. Spørg om pris

24,-

27,-

Fra 35,-

28,-

35,-

22,-

55,-

Hvidvin

Argaray Blanco, Navarra, Spanien

Duft af citrus og lidt fersken. Smagen er delikat og med pæn fylde der slutter i et fint citrus-bid. Perfekt vin til fisk.

½ fl. 89,-

1/1 fl. 169,-

Soave Monte del Fra, Veneto

Vinen besidder en dejlig duft af fersken og citrus. Desuden har den en flot fylde, en dejlig frisk syre og en god fedme, som gør den anvendelig til pasta retter, samt lettere fjerkræsretter.

½ fl. 89,-                      

1/1 fl. 189,-

Chardonnay Aldrigde Estate, New South Wales

Efter få måneder på egetræsfad fremstår denne vin med en flot eksotisk frugt både i duft og smag.

1/1 fl. 199,-

Riesling Gustave Lorentz, Alsace

Riesling Gustave Lorentz  er tør og ren,  med en god fyldig frugtsmag. Den har en god frisk syre og er især anvendelig til fiskeretter.

½ fl. 129,-

1/1 fl. 239,-

Sauvignon Blanc Pulenta Estate

Vinen besidder en dejlig duft af hyldeblomst. Desuden har den en flot fylde, en dejlig frisk syre og en god fedme, som gør den anvendelig til pasta retter, samt lettere fjerkræsretter.

1/1 fl. 249,-

Chablis ” Les Deux Rives” Olivier Leflaive

En dejlig tør og mineralsk hvidvin med en god fylde. En perfekt ledsager til skaldyr og fisk.

½ fl. 175,-                      

1/1 fl. 329,-

Please reload

Kælderrester hvidvine

Pinot Gris Grand Cru Gustave Lorentz, Alsace, Frankrig

Denne vin har en meget ren duft af grønne druer.I smagen er den klassisk Bourgogne, en god syre kombineret med en frisk frugt.

½ fl. 165,-

1/1 fl. 299,-

Rully 1 er cru ”Vauvry” Olivier Leflaive

Betagende næse med blomst, smør, lime og let ananas. Knasende sprød og frisk smag med flot lime/lemon-agtigt syrligt bid. Det er Olivier Leflaive når han er bedst, – den bider alle de rigtige steder på tungen. Det er en vin der går flot til lettere fiskeretter.

1/1 fl. 399,-

Pinot Gris Grand Cru Gustave Lorentz, Alsace, Frankrig

Fra marken Altenberg nær byen Bergheim producerer Gustave Lorentz en hvidvin der opfører sig, smagsmæssigt, som om den var en rødvin. Her er saftfuld eksotisk frugt, olieret fedme og god sprød syre. Til federe fisk, ost eller retter med lyst kød.                                          

1/1 fl. 499,-

Please reload

Kælderrester rødvine

Damn Good Shit, Syrah, Comte Cathare, Languedoc

Fra et biodynamisk vinbrug i Minervois, kommer denne Syrah. Vinen har lagret 15 mdr. på fad, besidder stor fylde og intensitet. En vinoplevelse fra et overset område.

1/1 fl. 435,-

Grand Pinot Noir, Pulenta Estate, Argentina

Agrelo. Når man stikker næsen i glasset er man ikke i tvivl om at vinen er oversøisk, da den rummer langt mere varm frugtsødme end en Pinot Noir fra Europa. Til gengæld er der også friskhed og godt syrligt bid i denne vin, og det er netop det der gør den så fremragende.

1/1 fl. 399,-

Cabernet Sauvignon, Edgebaston, Sydafrika

Solbær, brombær, chokolade og lidt smørkaramel i næsen. Smagen er fantastisk sammensat. Her er masser af delikat frugtsødme, men også fint modspil fra frisk syrlighed. Eftersmagen byder på et elegant krydret og let røget bid. En meget, meget behagelig og velsmagende vin. 

1/1 fl. 399,-

Please reload

Copyright © 2015

Hyrup Kro   I   Lysegårdsvej 2   I   7140 Stouby   I   Tlf. 75 89 74 44   I   Email: mail@hyrupkro.dk